TheBoning

Ons verhaal begint bij de blauwe pil

Toen de Engelse wetenschappers Peter Dunn en Albert Wood een middel tegen hartkwalen hadden ontwikkeld, bleek dat dit middel bij mannen een erectie veroorzaakte. De blauwe pil is dus per ongeluk geboren.

De blauwe pil , zoals dit medicament is genoemd, werd met veel enthousiasme geadverteerd, en er ontstond een lucratieve business, omdat vele mannen in stilte leden, aan een of andere erectie stoornis, of een te laag libido.

Maar is deze pil wel een gezonde oplossing voor iedere man die een erectieprobleem heeft?  Er zijn mannen met onderliggende kwalen waardoor het gebruik van deze pillen levensgevaarlijk kan hen zijn.

Er zijn ook heren die het beu zijn om zich vol te proppen met chemisch vervaardigde pilletjes, en poedertjes, die bij lang gebruik andere gezondheidsproblemen veroorzaken, die onomkeerbaar zijn.

Moeten deze mannen het probleem dan maar accepteren?

Nee, dat hoeft niet, omdat er tegenwoordig ook een homeopathische oplossing is voor mannen met een laag libido of met impotentie.

Dit middel is 100% veilig, en werkt stimulerend voor de libido en potentie van de man. Jaguar Power Honing, is een middel dat is gemaakt uit pollen van de dadelpalm en ingrediënten uit het tropisch regenwoud.

Het is een puur natuurlijk middel dat iedere man tot seksuele topprestaties brengt. Het allergrootste voordeel van dit middel is dat het werkt, en geen bijverschijnselen veroorzaakt.

Als we de blauwe pil, vergelijken met Jaguar Power Honing wordt duidelijk waarom steeds meer mannen de overstap maken van erectiepillen naar Jaguar Power Honing.

 

Bij gebruik van de blauwe pil kan men de volgende bijverschijnselen ervaren:

  • Hoofdpijn

  • blozen

  • maagklachten

  • abnormaal zicht, zoals veranderingen in kleurenzicht (bv een blauwe kleur tint) en wazig zien

  • verstopte of loopneus

  • rugpijn

  • hartkloppingen

Een 100% natuurlijk alternatief zonder enige bijwerking

Jaguar Power Honing heeft nul nevenverschijnselen, werkt lang na, en mag ook door vrouwen worden gebruikt. Als u Jaguar Power Honinggebruikt hoeft u zich niet druk te maken over bijwerkingen, integendeel. U kunt zich volledig ontspannen, en vol zelfvertrouwen genieten van het liefdesspel.

Bovendien blijft Jaguar Power Honing minimaal een week na gebruik werkzaam. U bent dus altijd in de mood, als u deze honing regelmatig inneemt. Hierdoor neemt uw seksuele prestatie toe, en verbetert de relatie met uw partner. 

Jaguar Power Honing is ook geschikt voor senioren, die zeker ook de voordelen ervan zullen ervaren. Jaguar Power Honing is daarom een gezond en effectief alternatief voor erectie pillen.

Onze beloftes

Jouw wensen zijn onze succesformule:

Z

Bij de minste opwinding ...

LET OP!

Kan leiden tot wilde vrijpartijen…

Wij vergoeden geen schade aan uw slaapkamer!

Z

100% Natuurlijk

Al onze ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zonder chemische processen in de honing verwerkt.

Dus u kunt het zonder bijwerkingen iedere dag gebruiken.

Z

Vitaal & Fit

De honing geeft energie en mentale kracht om volop te genieten.

Voel je fitter en wordt minder snel ziek met een sterker immuun systeem.

Z

Werkt erg lang...

Ga door tot in de late uurtjes en hou het licht nog even aan.

Dit kan een tekort aan slaap veroorzaken… als je begrijpt wat ik bedoel

Cart
  • No products in the cart.