De 7 Beste Voedingsmiddelen Voor Seksuele Prestaties

Op het internet vind je talloze tips en trucs om saaie seks op te peppen, maar als je jezelf voedt met diepvriespizza, donuts en bier, leg je geen goede basis voor een bevredigende ervaring.

Hoe je dieet je seksleven beïnvloedt
Voedsel is als brandstof – het beïnvloedt niet alleen je mentale welzijn en fysieke fitheid, maar ook je seksleven. Het kiezen van de juiste voeding voor een avond van passie kan het verschil maken tussen een vergetelijke prestatie en een onvergetelijke sessie.
Volgens een studie uit 2019 in de National Library of Medicine speelt je dieet een directe rol in je seksuele gezondheid. Het kan het risico op seksuele disfunctie verminderen, je seksuele drang verhogen en je uithoudingsvermogen verbeteren, waardoor je nachtelijke activiteiten worden beïnvloed door je dagelijkse voedselkeuzes.

1. Watermeloen
Watermeloen, samen met verschillende andere vruchten, zit boordevol flavonoïden, die het risico op erectiestoornissen (ED) met 14% kunnen verminderen. Bovendien is watermeloen de meest overvloedige bron van citrulline, een aminozuur dat de hardheid van erecties kan verbeteren in vergelijking met degenen die een placebo namen.
2. Pure Chocolade
Heerlijk zoet en verleidelijk, pure chocolade staat bekend om zijn verleidelijke aantrekkingskracht. Erkend als een natuurlijk afrodisiacum, is het genieten van deze traktatie voor een avondje plezier een duidelijke en verleidelijke keuze.
Naast het plezieren van je gehemelte en het creëren van de juiste sfeer, kan pure chocolade bijdragen aan een soepele werking onder de gordel. De reden is eenvoudig: cacao, een belangrijk ingrediënt, zit boordevol flavonoïden die de erectiele functie kunnen verbeteren.

3. Koffie
We weten allemaal dat koffie de hersenen wakker maakt, maar het blijkt ook je mannelijkheid een boost te geven. Cafeïne heeft aangetoond dat het de bloedvaten ontspant, waardoor de bloedstroom naar spieren wordt verbeterd, inclusief die in je penis. Als je ’s ochtends intiem bent, overweeg dan om een extra pot koffie te zetten voor een potentieel extra voordeel.
4. Rode Wijn
Als je op date night naar de bar gaat voor een afsluitend drankje, kies dan in dit kies-je-eigen-avontuur scenario voor een glas rode wijn. Boordevol antioxidanten, wordt het vaak aanbevolen door experts voor het ondersteunen van de gezondheid van het hart. Maar de voordelen stoppen daar niet. Naast het bieden van wat moed, zit rode wijn ook boordevol flavonoïden. Het opnemen van rode wijn als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet kan bijdragen aan de algehele prestaties in bed.
5. Pompoenpitten
Pompoenpitten zitten boordevol voedingsstoffen die gunstig kunnen zijn voor de seksuele functie. Ze bevatten omega-3 vetzuren, magnesium en alle negen essentiële aminozuren, inclusief l-arginine, dat de bloedstroom verbetert en de gezondheid van sperma ondersteunt. Daarnaast staan pompoenpitten bekend om het bevorderen van de gezondheid van de prostaat, waardoor ze mogelijk de seksuele prestaties verbeteren en een gezondere hormoonfunctie ondersteunen. Strooi deze voedzame zaden op je salade of houd een voorraadje naast je nachtkastje voor een eenvoudige en gunstige toevoeging aan je dieet.
6. Granaatappelsap
Het verbeteren van je humeur, seksuele verlangen en speekseltestosteronspiegels, granaatappelsap is een winnaar. Boordevol vitamine C en met drie keer meer antioxidanten dan rode wijn en groene thee, is het een krachtpatser. Onderzoekers zijn enthousiast over het potentieel van antioxidanten in de strijd tegen erectiestoornissen en onvruchtbaarheid, dus zorg ervoor dat je de volgende keer dat je in het sapgedeelte bent, flink inslaat.
7. Bieten
Bieten winnen niet alleen aan populariteit onder atleten voor prestaties op het veld, maar kunnen ook de prestaties in de slaapkamer verbeteren. Deze paarsrode wortelgroenten zitten boordevol nitraten, die door je lichaam worden omgezet in stikstofmonoxide. Dit proces verwijdt de bloedvaten, wat theoretisch gezien de bloedstroom naar je spieren, inclusief de penis, voor sterkere erecties kan bevorderen. Als je geen fan bent van rauwe bieten (volkomen begrijpelijk), overweeg dan om te kiezen voor

bietenpoeder of bietensap om dezelfde voordelen te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Blog